Turbó ár

2019. Május 23. Csütörtök - Dezső

TURBÓSzerviz - Felcsiki Kft.
1097 Budapest, Hentes utca 17.

Tel.: 216-kattintson
Tel./Fax: 216-kattintson
Mobil: 06-20-978-kattintson

Turbófeltöltők felújítása

A kezdetektől fogva folyamatosan foglalkozunk a turbófeltöltők felújításával.

 

Az képviselt turbógyárak által biztosított kiváló és folyamatosan frissített szakmai háttér valamint dolgozóink folyamatos szakmai oktatása, sok éves gyakorlata, a javításhoz szükséges alkatrészek raktáron való biztosítása és természetesen az összes szükséges speciális gépi berendezés használata biztosítja kiváló minőségű munkánkat.

Természetesen szívesen állunk rendelkezésére telefonon is tanácsainkkal! Kérjük, hívjon minket  06-20-9785-972 számon, vagy jelezze érdeklődését IDE kattintva!


A turbófeltöltők felújítása engedélykötelezett tevékenység!

 

Munkánkat a KTI szakvéleménye alapján a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott H 13-04-3508 sz. engedélye alapján végezzük. A felújítás során a gyártók által előírt szakmai műszaki követelményeket betartva, kizárólag gyári eredeti alkatrészeket használunk. Az általunk felújított turbófeltöltők az eredeti gyári felújítási technológiával tökéletesen azonos eljárással készülnek és az eredeti gyári új turbófeltöltőével azonos műszaki minőségűek! A végső minőségellenőrzést ( kiegyensúlyozottság mértéke, olajfolyás ellenőrzése stb. ) számítógépes próbapadon végezzük. A felújított turbófeltöltőket minden esetben a végellenőrzésről készült dokumentációval, Beépítési Útmutatóval valamint igény esetén Minőségi Jegyzőkönyvvel kerülnek átadásra. 

 

 1. A felújítási folyamat során először a tönkrement turbófeltöltőt szakszerűen szétszereljük s az alkatrészek műszaki vizsgálata után hibafelvételi lapot állítunk ki.

                           turbófeltöltők felújítása

 2. Ennek alapján készítjük el a felújításra vonatkozó árajánlatunkat. Az árajánlat     tartalmazza a felújítás árát és a vállalási határidőt.        

 3. A felújítás megkezdése előtt minden esetben tájékoztatjuk ügyfeleinket a javítás áráról és esetlegesen más szóba jöhető megoldásról. Pl:  komplett belsőrész csere, új turbó ára, szállítási határidő  stb. figyelembe véve az estleges egyéb szempontokat.

 4. Csak az ajánlatunk elfogadása után kezdjük el a turbófeltöltő felújítását.

 5. A szigorú műszaki előírásoknak megfelelő vizsgálat után az ismételten felhasználható alkatrészeket - az azoknak legmegfelelőbb - tisztítási eljárással ( szemcseszórás, folyadékos mosás, ultrahangos tisztítás stb. ) minden fajta szennyeződéstől megtisztítjuk.

 6. Ezekkel az alkatrészekkel,  valamint - a tönkrement,további felhasználásra nem kerülő alkatrészek helyett - új alkatrészek felhasználásával a turbófeltöltő összeszerelésre kerül.

  Kis méretű turbók esetében, általában komplett gyári új középrészt szerelünk be, mivel ezeknél a turbófeltöltőknél a meghibásodás során gyakorlatilag minden alkatrész, valamilyen mértékben sérül s teljes biztonsággal nem állapítható meg, hogy az alkatrész az ismételt felhasználása után a javított turbófeltöltő élettartama eléri-e egy  új turbó  élettartamát.
                                            turbófeltöltők felújítása

  Betartva cégünk - kezdetektől érvényes – üzleti elhatározását, miszerint az általunk javított turbók élettartama meg kell, hogy egyezzen az új turbófeltöltő élettartamával  –  kisméretű turbók esetében, a középrész gyári újra való cseréjével, közepes és nagyobb méretű turbók esetében az egyedi alkatrészek cseréjével – tökéletesen biztosított.

  Fontos: Figyelembe kell venni azt a műszaki tényt, hogy egy használt esetleg meghibásodott turbófeltöltő szétszerelése után – pl. megbontásos hibafelvétel során – a turbófeltöltő eredeti ( használt ) állapota nem állítható vissza. Néhány fontos, kisméretű alkatrész –  pl.olajfogó gyűrűk, támcsapágy, radiál csapágyak – a szétszerelés előtti állapota, helyzete a megbontás során megváltozik.

 7. A forgó alkatrészeket egyenként kiegyensúlyozzuk, majd a komplett középrész - összeszerelése után - a turbófeltöltő üzemszerű állapotának megfelelő kiegyensúlyozása és végső ellenőrzése történik.
                                                  turbófeltöltők felújítása

  Ezt a kritikusan fontos műveletet számítógépes próbapadon, dokumentálható módón végezzük. A próbapadi bevizsgálás során a turbófeltöltő megfelelő működését a tényleges használat során meglévő üzemi körülményeknél szigorúbb körülmények között végezzük. ( pl. lényegesen magasabb olajnyomás, kisebb viszkozitású, hígabb olaj, magasabb olajhőmérséklet stb. ) Így teljes biztonsággal ellenőrizni tudjuk, hogy az általunk végzett turbófeltöltő felújítása tökéletes minőségű.

 8. Ezután a turbófeltöltőt az összes – korábban ellenőrzött - csatlakozó alkatrészek felhasználásával összeszereljük, beállításokat elvégezzük s a komplett turbófeltöltő végellenőrzésére kerül sor.     

 9. A műhelyünkbe érkezett turbófeltöltő javítása – az árajánlatunk elfogadása után – a következő napon elkészül.

  A felújított turbó műhelyünkben átvehető vagy – az előzetes megállapodásnak megfelelően –  a turbót a megrendelő címére eljuttatjuk.


Vissza a főoldalra

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Miért a Felcsiki turbó?

Miért a Felcsiki turbó?

Ha lehetőségünk van rá, mindig szakembertől vásárolunk, legyen szó műszaki...

Turbófeltöltők hibajelenségei

Turbófeltöltők hibajelenségei

Rengeteg oka lehet egy-egy hibajelenségnek, ráadásul egy jelenség nem csak egy okra...Teljeskörű szakmai műszaki tanácsadás, ingyenes hiba megállapítás

Teljeskörű szakmai
- műszaki tanácsadás
- ingyenes hiba megállapítás

A mai autók motorjai, szerkezeti elemei, kiszolgáló részegységei egyre...

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha a turbófeltöltő tönkrement ez komoly gondot okoz az...


Kitüntetéseink díjaink

Kitüntetéseink díjaink

A Garrett by Honeywell a világ legnagyobb turbógyártó cége. A turbófeltöltők...

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat itt!


Fórum

Legfrissebb hozzászólások:

Melyik turbó márka a legjobb?

Cserélnem kell a turbómat a kocsimon. Több választásom is van, szeritetek milyen turbót... Tovább

Melyik turbó márka a legjobb?

Vitassuk meg, melyik turbó márka a legjobb?! Tovább


Találd meg
a turbódat!

Turbófeltöltők második élete

Turbófeltöltők második élete

Az alkatrészcserés javítás után a végső minőség-ellenőrzés, a turbófeltöltő...

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

A régi, egyszerű szerkezetű, műszakilag elavult turbófeltöltők szakszerű...

TURBÓ INFOLEVEL

Iratkozz fel, hogy értesülhess akcióinkról, legfrissebb híreinkről