Felcsiki Turbó szerviz 1994 óta a szakmában. Minden ami turbó javítás, turbó felújítás, turbófeltöltő, turbófeltöltő javítás, turbófelújítás árak, turbo csere, turbo, turbószervíz, turbó csere, turbócsere, bontott turbo, turbójavítás, felújított turbó, ha

2019. Május 23. Csütörtök - Dezső

TURBÓSzerviz - Felcsiki Kft.
1097 Budapest, Hentes utca 17.

Tel.: 216-kattintson
Tel./Fax: 216-kattintson
Mobil: 06-20-978-kattintson

A Turbó Felcsiki Kft bemutatása

Turbóban az elsők között

 
A Turbó Felcsiki Kft. talán a legrégebbi cég ma Magyarországon, aki gyári új, felújított turbófeltöltő és használt turbók forgalmazásával valamint turbófeltöltők javításával, felújításával foglalkozik. Mi sikerünk titka? A hatalmas készlet, a saját szerelő és kutató műhely, mely szakértelmünk folyamatos továbbfejlődésének záloga. Visszajelzések alapján tudjuk. Az ügyfélközpontú szolgáltatás, a magasan képzett szakember gárda és a nagy volumennek, régi kapcsolatoknak köszönhető alacsony beszerzési és így forgalmazási árunk vevőink elégedettségének másik fő oka. Amennyiben turbó problémája van, tegyen próbára minket, hívjon a számon, vagy kérje ajánlatunkat online itt!
 
 

Cégünket – kifejezetten - a turbófeltöltőkkel kapcsolatos, teljes körű tevékenység végzése  céljából alapítottuk.

Tevékenységünk — melyet 1994 év óta végzünk — megoszlik a különböző típusú és gyártmányú új turbófeltöltők forgalmazása valamint azok szakszerű felújítása, különböző felújított turbófeltöltők, és turbófeltöltő alkatrészek forgalmazása között.

Cégünk látja el:

 A világ legnagyobb turbófeltöltő gyárának a Garrett by Honeywell cég magyarországi hivatalos gyári képviseletét, vevőszolgálatát és működteti szakszervizét.
A legnagyobb teherautó turbófeltöltő gyárának a kizárólagos magyarországi képviseletét, vevőszolgálatát és működteti szakszervizét.
Magyarországon – a Holset gyár által egyedüliként kijelölt szakszerviz, - ahol a Holset VGT ( Variálható Geometriájú ) legmodernebb turbófeltöltők javítását - a Holset cég által kiképzett dolgozóink - szakszerűen el tudják végezni.

                 Természetesen tevékenységünk során a többi turbófeltöltő gyárak által gyártott turbófeltöltőket is forgalmazzuk és javítjuk:


Ezenkívül tevékenységi körünkbe tartozik a Svéd Haldex Brake Products AB cég által gyártott termékek teljes választékának forgalmazása és javítása, felújítása.

Tekintettel arra, hogy a fenti tevékenységek szakszerű végzése igen magas műszaki tudást igényel, kezdetektől fogva célunk volt, hogy munkánkat, közvetlen gyári szakmai háttérrel és támogatással tudjuk végezni.

A közvetlen gyári képviseletek biztosítják számunkra a mindenkori legújabb fejlesztések és műszaki megoldások azonnali alkalmazását. 

Dolgozóink folyamatos szakmai oktatása, sok éves gyakorlata, valamint az összes szükséges speciális gépi berendezés használata biztosítja kiváló minőségű munkánkat, s így igen széleskörű — visszatérő és dinamikusan bővülő — ügyfélkörrel rendelkezünk.

A nagy, széles választékú és folyamatosan bővülő alkatrész raktár segít, hogy úgy a nagy megrendelőink, mint az egyszeri ügyfeleink turbófeltöltő problémáját gyorsan és szakszerűen megoldjuk.

Az évek során a folyamatos fejlesztések, a gyári szakmai háttér valamint az ügyfeleink elégedettségének köszönhetően cégünk az egyik legnagyobb magyarországi turbófeltöltővel foglalkozó cég lett.

Állandó ügyfeleink között megtalálhatók — többek között — folyamatosan növekvő számú egyedi ügyfelek, közlekedési vállalatok, autó alkatrész kereskedők, szállítmányozó cégek, személy- és tehergépjármű márkaszervizek, független autószervizek, mezőgazdasági- és haszongépjármű javítók.
 

Tekintettel arra, hogy tevékenységeink szakszerű elvégzése Magyarországon engedély kötelezett, egyrészt a gépjárművek környezetszennyezést befolyásoló üzemeltetése, másrészt primer biztonsági berendezések forgalmazása és javítása miatt, tevékenységünket a Nemzeti Közlekedési Hatóság  által kiadott és folyamatosan ellenőrzött „H” engedélyek alapján végezzük.
 


A „H” engedélyeink száma: 

H 13-04-3508

H 6-07-5171

H 6-07-5490


Bevezettük és működtetjük az ISO 9001:2008  ( MSZ EN ISO 9001:2009 ) minőségirányítási rendszert: 

 

 


Vissza a főoldalra

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Miért a Felcsiki turbó?

Miért a Felcsiki turbó?

Ha lehetőségünk van rá, mindig szakembertől vásárolunk, legyen szó műszaki...

Turbófeltöltők hibajelenségei

Turbófeltöltők hibajelenségei

Rengeteg oka lehet egy-egy hibajelenségnek, ráadásul egy jelenség nem csak egy okra...Teljeskörű szakmai műszaki tanácsadás, ingyenes hiba megállapítás

Teljeskörű szakmai
- műszaki tanácsadás
- ingyenes hiba megállapítás

A mai autók motorjai, szerkezeti elemei, kiszolgáló részegységei egyre...

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha a turbófeltöltő tönkrement ez komoly gondot okoz az...


Kitüntetéseink díjaink

Kitüntetéseink díjaink

A Garrett by Honeywell a világ legnagyobb turbógyártó cége. A turbófeltöltők...

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat itt!


Fórum

Legfrissebb hozzászólások:

Melyik turbó márka a legjobb?

Cserélnem kell a turbómat a kocsimon. Több választásom is van, szeritetek milyen turbót... Tovább

Melyik turbó márka a legjobb?

Vitassuk meg, melyik turbó márka a legjobb?! Tovább


Találd meg
a turbódat!

Turbófeltöltők második élete

Turbófeltöltők második élete

Az alkatrészcserés javítás után a végső minőség-ellenőrzés, a turbófeltöltő...

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

A régi, egyszerű szerkezetű, műszakilag elavult turbófeltöltők szakszerű...

TURBÓ INFOLEVEL

Iratkozz fel, hogy értesülhess akcióinkról, legfrissebb híreinkről