Turbó ár

2019. Május 23. Csütörtök - Dezső

TURBÓSzerviz - Felcsiki Kft.
1097 Budapest, Hentes utca 17.

Tel.: 216-kattintson
Tel./Fax: 216-kattintson
Mobil: 06-20-978-kattintson

Áraink és jótállás

Tevékenységünket az 1994 évi kezdetek óta elsősorban a tökéletes, hibanélküli szakmai és kereskedelmi munkavégzésre való törekvés motíválta.

 

A kiemelkedő minőségű szakmai munkánkat a közvetlen gyári műszaki háttér megléte, a dolgozóink folyamatos műszaki oktatása biztosítja.

 

Hasonlóan az előbbiekhez igen lényeges szempontot jelentett  számunkra a lehető legalacsonyabb – gyári - beszerzési ár folyamatos biztosítása, mely természetesen a legalacsonyabb ajánlati ár kiadását jelenti.

 

A turbófeltöltő üzletágban a turbógyárak által szigorúan és rendkívül korrekt módon betartott kereskedelmi folyamat szerint a turbófeltöltő gyárak csak az általuk - hosszas ellenőrzési folyamat eredményeként – kiválasztott képviselőiket szolgálják ki.
 

Természetesen a legalacsonyabb áron.
 

Minden további piaci szereplő már csak a kereskedelmi láncolat második lépcsője lehet.

 

Hasonló cél elérése miatt a tevékenységünkhöz feltétlenül szükséges alkatrész és komplett turbófeltöltők beszerzését – a teljes külkereskedelmi tevékenységet is – saját magunk végezzük.
 

Ezzel a tevékenységünkkel, valamint – mint gyári képviselők – a közvetlen gyári beszerzéssel tudjuk biztosítani a lehető legolcsóbb alkatrész és turbófeltöltő beszerzést, mivel így más cégek nem kapcsolódnak be a kereskedelmi láncba, mely köztudottan árnövelő tényező.

 

Tekintettel arra, hogy több mint 6 000 különböző cikkszámú turbófeltöltő van jelenleg kereskedelmi forgalomban, ezek árait közölni nem igazán használható információ, annál is inkább, hiszen a hazai piacon is – az idő múlásával – folyamatosan változnak a leginkább keresett turbófeltöltők típusai.


 Gyári, eredeti új turbófeltöltő áraink:

Személyautó új turbók átlagos árai: Br. 95 000 Ft és 190 000Ft között.    

Teherautó új turbók átlagos árai:     Br. 80 000 Ft és 180 000 Ft között. 

Természetesen forgalmazunk ezektől eltérő árfekvésű turbófeltöltőket is, de döntő többségében a fenti árak a meghatározóak. 

Szívesen állunk rendelkezésére telefonon is tanácsainkkal! Kérjük, hívjon minket  06-20-9785-972 számon, vagy jelezze érdeklődését IDE kattintva!


A turbófeltöltők felújítására vonatkozóan pontos árat csak a megbontásos hiba felvételezése után tudunk adni, mely során meghatározásra kerül a cserélendő alkatrészek listája. Ezek ára határozza meg elsősorban a felújítás árát. A felújításnak a gyakorlatban elsősorban gazdaságossági határa van, hiszen lehetőség van az összes alkatrész cseréjére is. De természetesen ez a megoldás drágább lenne, mint egy új turbófeltöltőt venni. Ebből adódóan amennyiben a felújítás ára meghaladja az új turbófeltöltő árának 80%-át, általában javasoljuk az új turbófeltöltő megvásárlását.


Átlagos turbófelújítási áraink:

Személyautó turbók: Br. 50 000 Ft  és 120 000 Ft. között.

Teherautó turbók:     Br. 50 000 Ft  és 125 000 Ft. között.

Vannak esetek, amikor a javítás összege eltér a fentiektől, de az esetek döntő többségében a fenti árak a jellemzőek.


 

Árainkat illetően tudjuk, hogy néhány esetben nem mi vagyunk a turbófeltöltő piacon a legolcsóbbak. 

 

Ennek egyedüli oka, hogy nem foglalkozunk bizonytalan eredetű és bizonyítottan nem megfelelő minőségű turbófeltöltők forgalmazásával

 

 

 

 

A nálunk vásárolt turbófeltöltők áraiból szerződött partnereinknek, viszonteladóknak valamint javító szervizek részére lényeges árkedvezményt is  tudunk biztosítani. A választási lehetőség adott, de kérdés,

milyen terméket kap és megéri-e az árát?

                                                      

Mielőtt dönt, NAGYON FONTOS

 

hogy megnézze a következő link-et ( Eredeti vagy Utángyártott? ) és Ön is be fogja látni, hogy a legjobb megoldást ajánljuk! 


Elsősorban az Ön érdeke, hogy tanácsunkat megfogadja!!

 

Megteszünk mindent, hogy a turbófeltöltő árainkat - a lehetőségekhez képest - a legalacsonyabb szinten tartsuk, melyben a gyári képviseletek korábban említett előnyei nagymértékben segítenek.                    

Abban azonban biztos lehet, hogy az általunk forgalmazott turbófeltöltők – az összes lényeges szempontot figyelembe véve – a legjobb választás.

 

Kérjük hívjon, szakembereink szívesen adnak árajánlatot a konkrét igényére. Minden érdeklődésre igyekezünk a legrövidebb időn belül válaszolni.Jótállási feltételek

1.  Szolgáltatásainkért valamint az általunk forgalmazott turbófeltöltőkre és alkatrészekre vonatkozóan a 249/2004 ( VIII.27 ) Korm. rendelet alapján vállalunk jótállást.
 

Felújított turbófeltöltő esetén az általunk végzett javítási munkáért, valamint a javítás során beépített alkatrészekért vállalunk jótállást a következők szerint:

 • személygépkocsiknál: 6 hónap vagy 6 000 km. attól függően, hogy melyik következik be előbb.
 • tehergépkocsiknál: 6 hónap vagy 10 000 km.attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Új turbófeltöltő vásárlása esetén:

 • személygépkocsiknál: 1 év kilométer korlátozás nélkül.
 • tehergépkocsiknál:      1 év kilométer korlátozás nélkül.

 

A tőlünk vásárolt vagy javítatott turbófeltöltőknél a számlához  minden esetben csatoljuk a következőket:
 

Beépítési előírásokat valamint a Szerződési és jótállási feltételeket.

 

Fontos: a turbófeltöltő cseréje nem csak a turbófeltöltő cseréjét jelenti!!

 

A meghibásodott turbófeltöltő cseréje előtt mindig meg kell keresni a korábbi meghibásodást kiváltó okot és a szükséges javításokat az új turbó felszerelése előtt el kell végezni. Ellenkező esetben az újonnan felszerelt turbófeltöltő rövid időn belül tönkremegy.
 

A cserét csak megfelelően kiképzett szakember – az általunk előírt munkálatok elvégzésén kívül, a gépjármű gyártójának a turbófeltöltő cseréjére vonatkozó szükséges előírásainak betartása mellett – a megfelelő műszaki feltételeket biztosító szakműhelyben végezheti.

 

A Jótállási idő kezdete az általunk kibocsátott számla időpontjával kezdődik, függetlenül attól, hogy a turbófeltöltőt tovább értékesítették vagy később szerelték be.
 

A Jótállási igény elbírálását csak az általunk kibocsátott számla, a megfelelő szakműhelyben elvégzett szerelésről és a szerelés során beépített és egyértelműen azonosítható alkatrészekről szóló hivatalos, részletes számla, valamint a leszerelt, megbontatlan turbófeltöltő biztosítása után tudjuk elkezdeni.
 

Cégünk által üzemeltetett szakszerviz - a képviseleti szerződéseinknek megfelelően -  turbófeltöltő márkaszerviz. Ennek értelmében jogosultak vagyunk a garanciális igények hivatalos elbírálására.
 

Amennyiben Ügyfelünk álláspontja a miénktől eltérő – vagyis nem fogadja el az általunk kialakított műszaki véleményt a turbófeltöltő meghibásodására vonatkozóan, kérésére biztosítjuk a hibás turbófeltöltő - a gyártó cég vagy képviselete által való - bevizsgálását és a garancia igény jogosságának eldöntését. Ennek költségei – a Jótállási igény elfogadása esetén – a szolgáltatót terheli.
 

Egyezően a turbófeltöltő gyárak által vállalt jótállási feltételeknek megfelelően az általunk biztosított jótállás is korlátozott és feltételes: semmilyen esetben sem vonatkozik bármely közvetlen, közvetett vagy okozott kárért vagy következményes haszon vagy üzleti veszteségért. 

A kártérítés mértéke a kibocsátott számla összegéig érvényes.
 

A felhasználót a kárenyhítési kötelezettség terheli.

 

Az alant felsorolt esetek  talán riasztóan hatnak,  de tudomásul kell venni, hogy a turbófeltöltő egy speciális autó alkatrész, melynek  cseréje különleges figyelmet, szakmai tudást és lelkiismeretes hozzáállást igényel.

 

Nem érvényesíthető a jótállási igény:

 • ha a terméket/alkatrészt nem a tulajdonos Ügyfél hozta vissza,
 • ha a motor gyártójának karbantartásra vonatkozó utasításait nem tartották be, vagy nem az utasításoknak megfelelően üzemeltették. (pl. nem eredeti, - a motor gyártójától származó - olajszűrő, levegőszűrő használata, sérült szívócső, szennyezett légszűrő, kevés vagy túl sok olaj, eltömődött olajcső, szennyezett olajrendszer, hibás üzemanyag adagoló rendszer, stb.),
 • ha nem a Beépítési Utasításoknak megfelelően helyezték üzembe,
 • ha a motorkonstrukciót és a programozást bármilyen célból megváltoztatták, még akkor is, ha az állapotot időközben visszaállították,
 • ha a turbófeltöltő meghibásodása a vezérlő elektronika hibája miatt következett be,
 • ha a turbófeltöltő beszerelését nem szakszerűen vagy nem szakműhely (szakszerviz) végezte,
 • ha a hiba természetes elhasználódás következménye,
 • ha a meghibásodás egyéb – nem a turbófeltöltő alkatrészeinek anyaghibája vagy összeszerelési hibája – a turbófeltöltőtől függetlenül bekövetkező hiba okozta,
 • ha turbófeltöltőt megbontották, átalakították,
 • ha a karbantartást nem megfelelő eredménnyel végezték,
 • ha a járművet hibás kilóméterórával használták,
 • ha a turbófeltöltő külső okok miatt megsérült,
 • ha nem az előírt üzemanyagot, kenőanyagot használták,
 • ha nem megfelelően tárolták a beszerelés előtt,
 • ha a meghibásodás után tovább használták,
 • ha a járművet túlterhelték, vagy nem rendeltetésszerűen használták,
 • ha a turbófeltöltőt közúton (mentés) cserélték,
 • ha a járművel versenyeztek.

 

Azért, hogy az esetleges problémákat megelőzzük a cégünk dolgozói már az első kapcsolat felvételkor és főleg a turbófeltöltő átadása során minden szükséges szakmai és műszaki információt megadnak annak érdekében, hogy a tőlünk vásárolt vagy felújított,  turbófeltöltő élettartama a lehető leghosszabb legyen.                          
              

Igényük esetén - a továbbiakban is folyamatos ingyenes szakmai tanácsadással  segítünk, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek.

 

A hosszú évek tapasztalata jogosít fel bennünket arra, hogy kijelenthessük, ezen speciális, ingyenes szolgáltatásunk valamint a tökéletes szakmai munkánk és hozzáállásunk biztosítja számunkra és Ügyfeleink számára is, hogy cégünknél a garanciális igény előfordulása nagyon ritka.   

 

 

Turbó ár.


Vissza a főoldalra

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Miért a Felcsiki turbó?

Miért a Felcsiki turbó?

Ha lehetőségünk van rá, mindig szakembertől vásárolunk, legyen szó műszaki...

Turbófeltöltők hibajelenségei

Turbófeltöltők hibajelenségei

Rengeteg oka lehet egy-egy hibajelenségnek, ráadásul egy jelenség nem csak egy okra...Teljeskörű szakmai műszaki tanácsadás, ingyenes hiba megállapítás

Teljeskörű szakmai
- műszaki tanácsadás
- ingyenes hiba megállapítás

A mai autók motorjai, szerkezeti elemei, kiszolgáló részegységei egyre...

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Másnapi kiszállítás az ország egész területére

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha a turbófeltöltő tönkrement ez komoly gondot okoz az...


Kitüntetéseink díjaink

Kitüntetéseink díjaink

A Garrett by Honeywell a világ legnagyobb turbógyártó cége. A turbófeltöltők...

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat itt!


Fórum

Legfrissebb hozzászólások:

Melyik turbó márka a legjobb?

Cserélnem kell a turbómat a kocsimon. Több választásom is van, szeritetek milyen turbót... Tovább

Melyik turbó márka a legjobb?

Vitassuk meg, melyik turbó márka a legjobb?! Tovább


Találd meg
a turbódat!

Turbófeltöltők második élete

Turbófeltöltők második élete

Az alkatrészcserés javítás után a végső minőség-ellenőrzés, a turbófeltöltő...

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

Holset VGT. hivatalos javítóműhely

A régi, egyszerű szerkezetű, műszakilag elavult turbófeltöltők szakszerű...

TURBÓ INFOLEVEL

Iratkozz fel, hogy értesülhess akcióinkról, legfrissebb híreinkről